Thursday, 30 September 2010

OK : aku dah puas...



Ahaks!
Buat masa nie aku telah berpuas hati dengan penampilan blog aku yang baru aku update.
Dari layout kepada warna font aku dan terus kepada lagu latar akhirnya aku berjaya agak lama gak aku mencari dan membelik mana 1 nak juga dan kene dengan jiwa. Tidak lupa juga header aku yang awesOme tu kan... dengan kata² bermakne untuk semua reader² walaupun aku taw blog nie merepek gak kdg² ahaks! kesah mende aku. ini details apa yang aku bikin kat blog aku.

Lagu dari Astrid - Tentang Rasa ( mungkin aku akan tukar balik bila dah bosan )
Editing dari aku sendiri dan dibantu oleh Photoshop CS3

ok tu jerk kaedahnya.... :P daa......

1 comment:

  1. class mak hayam!!!ite tak mampu!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...