Wednesday, 12 January 2011

Welcome to GIATMARA prima Fadhilah Hayadzi

Salam reader yang setia (kalau ada!)

Ahaks!
Sebenarnyer dah terlambat nak ckp welcome sebab dah seminggu gak aku kat giatmara nie.
Dari "Pengisian bOrang : Interview : approvement : registeratiOn <-- betul ke? : sampai dah selesai "Minggu Orentasi" yang aku sgt benci kalau memasuki ipts now giat pun ada. Ala bila pikir balik bagus juga kenal semua org....Biasalah aku nie senang dikenali ramai sebab tubuh ku yang besar dan cute sangat-sangat nie jadi senang org nak kenal....tenaga pengajar juga xramai senang nak kenal diaorg. Aku amik cost "Graphic Design and Advertising" lecturer aku bernama En.Hamzah <-- hensem babe! hahaha tapi ngnjing boleh tahan gak. Sempoi dan tegas. Dalam kelas nie ramai adik-adik aku masing-masing berumur 21 kebawah. :) sebagai "akak" kenelah tunjuk contoh baik..tapi baik ke aku nie? ahaks! kOwrunk pikir sendiri ey...

Kali ini aku harus menempuh semua kesukaran dan cabaran sepanjang cost ini berjalan untuk memajukan diri aku dan keluarga aku. Niat ku untuk menaik tarafkan cara kehidupan aku sekeluarga. CINTA? g jahanam ar dulu... malas nak pikir.. biar aku berjaya dan bangga kan ibu dan ayah yang telah byk bersusah payah hingga kini. Janji aku untuk ibu dan ayah

"Dila akan habiskan belajar! bukan seperti dulu hanya sekerat jalan dan mengecewakan kalian berdua"

Akhir kata dari ku.... COME ON there not turning back!

3 comments:

  1. giatmat prima di permas jaya :)
    amik graphic design and advertising..

    thanks adik ku! muahhhhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...