Wednesday, 16 November 2011

salah aku ke?

Mcm biasa kalau update blog mesti time² aku mmg meroyan tebiat sedih tahap langit 7 dan stress tidak lupa time marah yang amat sgt. Skunk aku rasa sedih dan kecewa. Kenapa kehidupan ini banyak org hanya memandang pada 1 sisi <--- bak kata kwn baik aku lah. Sisi yang lawa baik dan indah ditatap bukan sisi yang sebenarnya perwatakkan mereka. Aku bukan baik SUMPAH aku bukan orang baik tapi..ntahlah penilaian itu hanya boleh dilakukan oleh kowrunk² yang dah kenal aku.

Kekesalan aku bermula apabila ada org nak kenal ngn aku tanpa melihat rupa aku, sepertinya semua ok, happy santai and chill. TAPI bila dah tgk rupa ku @ senang cite asal ku terus jadi yang sebaliknya. ---> Alah aku xkisah pun biila ia terlalu kerap berlaku jadi dah lali. Bukan dihina orang yang belum kenal aku... org yang dah kenal aku pun kdg2 diaorg mempersendakan rupa bentuk dan paras aku :) aku senyum dan layan sebab aku pikir itu gurauan. Tapi aku punya hati. terasa gak...xpelah kwn.... santai jerk.

Aku sedar, diri aku bukan sebagus yang lainya :) tiada kesempurnaan yang aku ada...cuma ada hati dan perasaan yang sgt lemah. Aku cube perkuatkan tapi.... kekuatan aku hanya ada bila sahabat² aku ada dgn ku. bila diaorg jauh...erm..... :) xpyh ckp dah taw. Aku buntu tatawu nak buat apa. Memang tiada ruang untuk org seperti aku ke? @ diaorg sengaja xnak bagi? @ aku perlu jadi bukan diri aku untuk org suka aku? erm......

Ini bukan sebab cinta!
bukan!!!!!!!!!!

Ini sebab pe yang berlaku disekeliling aku.....
Perlu ke aku terus senyum untuk berpura² padahal aku sakit tak tertangung @ aku perlu ketawe selalu dgn harapan kesakitan itu hilang terus lenyap?

Aku nak lari... tapi tatawu kemana....
Aku nak menanggis tapi siapa nak peduli?
Aku nak berkongsi....tiada siapa yang boleh ku kongsi sebab masing2 ada masalah tersendiri.

Aku xcukup bagus ke jadi seorang kawan?
Aku xcukup bagus ke jadi seorang kekasih?
Aku xcukup bagus ke jadi seorang anak?

ye!
mmg aku xcukup bagus untuk semua tu....selalu gagal, dihina dan diperkecilkan...secara sengaja @ tidak sama saja sakitnya :)

Terima KAsih........................

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...